Metsänhaltijan Yhteismetsässä metsää hoidetaan parhaalla ammattitaidolla!

Tutustu Metsänhaltijan tapaan käsitellä metsiä.

Kestävää, vastuullista ja tuottavaa metsätaloutta

Metsänhaltijan Yhteismetsässä metsien käsittelyssä sovelletaan viisauden ja järjen hyveitä: metsässä tehdään sellaisia asioita ja sellaisilla tavoilla, jotka ovat kestäviä ja kannattavia niin osakkaalle kuin metsälle itselleen. Meillä metsässä tehdään aina kullekin metsikölle tai sen osalle optimaalisia ratkaisuja. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. oikeita puulajeja, oikea-aikaisia toimenpiteitä ja esim. herkeämätöntä markkinan seurantaa. Metsänhaltijan Yhteismetsässä osakkaan ei tarvitse tinkiä metsän tuotolle asettamistaan tavoitteista. Metsän käsittely on meillä kestävää ja pitkäjänteistä.

Metsäluonto huomioidaan jokaisessa toimenpiteessä

Metsätalouden tuoton rinnalla metsäluonnon monimuotoisuus turvataan niin metsätaloudessa kuin suojelemalla ja säästämällä. Talousmetsissä sovelletaan laajaa valikoimaa luonnonhoidollisia menetelmiä. Ympäristöviisautta onkin tunnistaa, mitkä kohdat metsässä kannattaa säästää ja jättää luonnontilaan. Usein näin toimimalla myös säästetään rahaa.

Metsäluonnon monimuotoisuus ja tuottava metsätalous mahtuvat samaan kokonaisuuteen, mutta niiden toteutuminen kysyy ammattilaisen näkemystä ja kokemusta. Metsänhaltijan Yhteismetsässä metsien käsittelystä huolehtii Suomen Sijoitusmetsät, joka on palvellut metsäomaisuuden hallinnoinnissa ja metsän kestävän tuoton tekemisessä valtakunnan suurimpia metsänomistajia ja vaativimpia sijoittajia. Voit tutustua Sijoitusmetsiin tarkemmin mm. täällä.

Tutustu metsänhoidon periaatteisiimme ja liity mukaan

Tutustu tarkemmin metsänhoidon periaatteisiin Metsänhaltijan Yhteismetsässä täällä.

Olethan myös rohkeasti yhteydessä, jos toimintatapamme tai yhteismetsämuotoinen metsänomistaminen kiinnostavat! Tehdään sinunkin metsänomistuksestasi vaivatonta ja tuottavaa! Mukaan pääsee useammalla tavalla: Liittyminen Metsänhaltijaan.

Samankaltaiset artikkelit